Culinaire Fairtrade fietstocht

 We nodigen u van harte uit mee te doen met de CULINAIRE FAIRTRADE FIETSTOCHT op zaterdag 5 juli.

Fairtrade fietstocht

De start is tussen 11 en 12 uur. U begint met fairtrade koffie of thee en gebak bij Hotel De Plataan op het Doelenplein. Onderweg zijn er 3 stops waar u een (H)EERLIJK lunchgerecht krijgt voorgeschoteld: in Schipluiden, bij het Sportcentrum van de TU en in het Bieslandse Bos. Bij het eindpunt in Delft staat een tropische dorstlesser voor u klaar.

Deze 5-gangen lunch kost € 19,95 p.p.

U ontvangt bij de start een routebeschrijving en 5 vouchers, in te leveren bij de deelnemende bedrijven. Evt. drankjes bij de gangen 2 en 3 zijn voor eigen rekening.

Opgeven kan tot uiterlijk 3 juli

  • bij de Wereldwinkel, Choorstraat 21 (contant of met pin betalen).
  • via post@fairtradedelft.nl. Ook maakt u gelijktijdig– uiterlijk 2 juli- het geld over op rekeningnummer NL44 RABO 01590.84113 van Stichting Fairtrade Gemeente Delft ovv ‘Fairtrade Fietstocht’.

Na betaling krijgt u een bewijs van inschrijving, waarmee u op 5 juli, tussen 11 en 12 uur, op het Doelenplein de routebeschrijving en de 5 vouchers ontvangt.

De fietstocht rondom Delft is 37 km lang, in te korten tot 22 km. Voor sportieve wandelaars is de kortste afstand ook te lopen.

Door mee te doen ondersteunt u het Fairtrade principe en helpt u de horeca enthousiast te maken voor Fairtrade op het menu!